Бельгія, Мелле

Фото архітектурний план Фото столова зона Фото сучасна кухня Фото дизайн вітальні Фото дизайн вітальні у мінімалістичному стилі Фото дизайнерські столики Фото спальні Фото шафа купе та туалетний столик Фото дитяча кімната Фото дитячі меблі Фото стіл для навчання Фото ванної кімнати Фото сучасна раковина Фото душова Фото ланшафтний дизайн Фото крісло садове на терасі Фото лежаки садові Фото столик та крісла на терасі

Деталі проекту:

Проект перепланування будинку у місті Мелле, Бельгія. Площа будинку після перепланування була збільшена в два рази! Додано ще один поверх, та приміщення позаду будинку, яке буде слугувати як кухня-вітальня з виходом на терасу позаду будинку.
На третьому поверсі, розмістилися дві дитячі кімнати з вікнами вмонтованими у стелю, що дуже подобається не тільки дітям ай дорослим.
Другий поверх: спальня батьків, гардеробна та санвузол.
На першому: кабінет, прихожа, санвузол, кладова, кухня-вітальня. Дизайн інтер'єру у даному проекті - мінімалізм. Простота і функціональність, свобода в просторі, витонченість, стриманість та легкість все це відображає наш інтер'єр.

Позаду будинку ми облаштували терасу з столовою зоною, зоною барбекю та зоною відпочинку. Деякі з елементів таких, як стара бельгійська цегла ми залишили і відновили їх, поєднавши старе з новим - ми вдихнули в будинок нове життя, але не забули й про його минуле.

  • Завдання: Збільшити загальний простір.
  • Замовник: Молода пара

Відгуки наших клієнтів

Виникли запитання?

Телефонуйте!

Контакти